Muzlu Süper Dondurma ( Vegan & Şekersiz)

  • 4 adet muz 
  • 2 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi (Miktarı, damak tadına göre ayarlanabilir. Tahinle de denenebilir ancak kıvamı daha sıvı olduğu için 1/2 oranında denemekte fayda var.) 



Muzları dilimleyip, en az 30 dakika dondurucuda bekletiyoruz. Tüm malzemeyi blenderda iyice ezip, harmanlıyoruz.

Blenderınızın bıçaklarına güveniyorsanız muzları tam dondurup, işlemden geçirebilir ve hemen yiyebilirsiniz! 

Bir tutam tarçın eklemeniz, lezzet açısından tavsiye edilir. 











* Pek çok yabancı sitede, tıpkısının aynısı tarif var. Orjinali hangisidir, bilmiyorum!

Yorumlar

Popüler Yayınlar