Recipe 1: Baked Omelette with Roasted Vegetables

Mix 4-8 egg with cheese, slimly sliced mint, marjoram, black pepper, curry and add some flour. Take a pyrex oil and flour it. Then put your mixture in it. Put it in heated oven and bake for 20 minutes in 160 C degree.

Then prepare the vegetables;
I prefer to use zucchini or chard. Roast 2-3 zucchini or a bunch of chard with some blackpepper and salt in olive oil.

Take the omelette from the oven, put your vegetables on it. And it is ready to serve.
Especially easy if you have crowded visitors for breakfast. Easy to cook and delicious.
Serve with tomatoes, cucumber, olives, cheese, tea, fresh juices... ;)



Reçete 1: Kavrulmuş Sebze ve Fırında Omlet

4-8 yumurtayı rendelenmiş peynir, ince ince kıyılmış nane, mercanköşk, karabiber, köri ve biraz unla karıştır. Yağlanmış ve unlanmış borcama karışımı dök. Önceden ıstılmış fırında 20 dakika pişir. 160 derecede.

Sonra sebzeleri hazırlamaya başla;
İsteğe ve mevsime göre sebze seçilebilir. Ben kabak veya pazı tercih ediyorum. 2-3 kabak ya da bir demet pazıyı zeytinyağında biraz tuz ve karabiberle kavur.

Malzemeleri fırında pişen omletin üzrine ekle. Ve servise hazır... Kahvaltıya kalabalık bir misafir grubu varsa bu tarif çok uygun. Kolay ve lezzetli.
Domates, salatalık, peynir, zeytin, çay veya meyve suyuyla çok leziz...

Yorumlar

Popüler Yayınlar