Bloggin'

Burada paylaştığım linklerin, haberlerin, fotoğrafların, ufak bilgilendirmelerin bazılarını yani reçeteler ve yazılar dışındaki gönderilerimi bulabilirsiniz. Eskiden yeniye doğru sıralanmıştır...

Kerevizde patatese hayır!
Çiya Sofrası
What should i eat?
Marvin'in Damak Tadı
toplama bilgi bulunur
Gruplaşan jöleli ve de şeftalili tart
i cook some snail!
Becoming Vinegar
Nevruziye Şerbeti (21 Mart 2011)
12-18 Aralık Yerli Malı Haftası
Boğaz'ın Balıkları, Bizim Balıklarımız...
Midye ile sohbet...
Bir İran Lokantası: Asuman
garip bir kurbağa ya da garip bir bamya
Hipnotik etkili, avuç dolusu (çuval dolusu) maş fasulyesi...
Ege'den Selamlar...
Keskin Bıçak (Bıçak Bileme)
"Bir kap su, lütfen!"
Mezuniyet Anıları!
Peynirden fazlası: Sürk - Didem Şenol, Radikal
Bodrum Kasım'da Güzel
En Sevdiğim Kuzguncuk
Okuma: "Mutfak Sırları" Anthony Bourdain
"Türk Kahveme Dokunma" Destekliyorum!!! 
Happy Granola Night! Happy New Year!
Yiyicinin Kullanım Kılavuzu - M.P. 
"Eat only foods that have been cooked by humans" M.P*.
"BANANAS!*" Bir belgesel tanıtımı ötesinde, bir insanlık görevidir. 
"Taste the Waste" 
Bu hafta bitti, ben de bittim. İstanbul Fashion Week'deydim... 
Safran / Saffron

MART 2012 
Et güzelse, güzel pişmişse sevilir...
Bir Mavi Sürgün (Yemek yazısı değildir.)
Yagmurun ardindan...
Bodrum'dan: Kısmet Lokantası
Baharı Arapsaçıyla Karşılamak
Nasıl böyle güzel yoğurt yapabiliyorum?

Nisan 2012
Zehir Zıkkım Olsun 
Yeşil Yeşil 

Mayıs 2012
Okuma Önerisi: Etobur-Otobur İkilemi, M.Pollan 

Haziran 2012 

Mutfaktan Yazıyorum 

Temmuz 2012 

Bonfile Çilesi 

Ağustos 2012 

Blogumu kim okudu da geldi, yedi? 

Eylül 2012

Okuma Önerisi: İstiridye Üstü Girit - Byron Ayanoğlu  

Ekim 2012

The Pale Blue Door / Soluk Mavi Kapı 

Kasım 2012

Acı Tatlı Çikolata / Bittersweet

Evde Makarna Tadım Şenliği - Emilio Ronchetti

Yiyicinin Kullanım Kılavuzu'ndan Alıntı

2013

Pregio Pizza - Göksu Evleri, Anadolu Hisarı 
Hasat zamanı... 

2014

Kurutulmuş Limon  
Yeni Blog Projesi: PKOS'lu Kadınlar Cemiyeti 
Dondurulmuş Limon  
Çocuklarla Yemek Atölyesi / PACE- TED Rönesans  
 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Resim