Biber Salçalı, Tarhunlu Milföy Kanape / Mille-Feuille Canapé with Sweet Pepper Paste and Tarragon

Bugün 3 çeşit milföy kanapesi yaptım. 2 tuzlu, 1 tatlı. Yılbaşı üstü, ev partileri için yapımı kısa süren ve kolay bir alternatif olacak.

İlk olarak marketlerde dondurulmuş olarak satılan, hazır milföy hamurlarından alıyorsunuz. Çözdürdükten sonra, ki çok kısa sürede çözülüyorlar, her bir milföy karesini dörde bölüyorsunuz. Yağlı kağıt üzerine teker teker yerleştiriyorsunuz.

Tatlı biber salçasına (ben organik olanını ya da ev yapımı olanları tercih ediyorum) biraz zeytinyağı ekleyin. Salçanın kıvamı açılsın, kolay sürülsün ve fırında çok kurumasın diye. İçine kurutulmuş tarhun otunu da ekleyip, karıştırın ve milföylerin üzerine sürün.

Yaklaşık 200 derecede, 20-25 dakika kadar pişirin.

Afiyet olsun!



///

An easy and quick finger food alternative.

Divide your square shaped mille-feuilles into four pieces. Place on your oven tray. Mix sweet pepper paste with olive oil and add some dried tarragon. Wipe on the paste mixture on the mille-feuilles.

Cook in 200 degrees celcius for 20-25 minutes.

Afiyet olsun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar