Haşhaşlı, Zeytin Ezmeli Milföy Kanape - Mille Feuille Canapé with Olive Paste and Poppy Seed


İkinci milföy kanapemiz zeytin ezmeli ve haşhaşlı.

İlk olarak marketlerde dondurulmuş olarak satılan, hazır milföy hamurlarından alıyorsunuz. Çözdürdükten sonra, ki çok kısa sürede çözülüyorlar, her bir milföy karesini dörde bölüyorsunuz. Yağlı kağıt üzerine teker teker yerleştiriyorsunuz.

Zeytinezmesine bir miktar zeytinyağı ekleyip, kıvamını iyicene açın. Milföylerin üzerine sürün. Mavi haşhaşları üzerine serpin.

Yaklaşık 200 derecede, 20-25 dakika kadar pişirin.


Afiyet olsun!


///


An easy and quick finger food alternative.

Divide your square shaped mille-feuilles into four pieces. Place on your oven tray. Mix olive oil paste with olive oil and wipe on the mille-feuilles. Cover the dough with poppy seeds.

Cook in 200 degrees celcius for 20-25 minutes.

Afiyet olsun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar